I have a big problem.

Post Reply
wildbiker
Posts: 19
Joined: Wed Jan 04, 2017 2:23 am

I have a big problem.

Post by wildbiker »

Hello.

I bought the tracker firmware and doing a test riding today.

I opened the Issac program.

But that was not work.

I saw the warning by the beloning pic.

That is the problem of Lapview program.

(error NumericSupport.cpp line 86)

How can I solve it?

Before isntalling tracker It worked perfectly.

Also, I tried to delete Issac and install again.

It doesn't work.

Velocomp
Velocomp CEO
Posts: 6784
Joined: Fri Jan 11, 2008 8:43 am

Re: I have a big problem.

Post by Velocomp »

Your problem has nothing to do with the firmware key.

Something has happened to your installation of Isaac; please email technicalsupport@velocomp.com
John Hamann

ronpei
Posts: 120
Joined: Sat Jun 08, 2013 7:47 am

Re: I have a big problem.

Post by ronpei »

Velocomp wrote:Your problem has nothing to do with the firmware key.

Something has happened to your installation of Isaac; please email technicalsupport@velocomp.com
I have had a similar lab view error for over a year. It just means that the graphs initially draw incorrectly. I sent a request in way back but nothing. I also reloaded all software but still there. I have Isaac ver 4.0.0 the error text is related to lab view "Error 1077 occurred at Property Node (arg 3) in MSGT scale y axes.vi->iBike calculate and scale Y axes.vi->iBike top-level VI.vi". So it may be a bit different but still annoying since it means the plots do not auto scale properly.
So there are some odd Lab view implementation bugs out here.

Velocomp
Velocomp CEO
Posts: 6784
Joined: Fri Jan 11, 2008 8:43 am

Re: I have a big problem.

Post by Velocomp »

Interesting!
John Hamann

Post Reply